Undgå stærkt naturligt lys på kontoret eller i hjemmet med solafskærmning

By:

Selvom Danmark ligger forholdsvist højt nordpå, får vi stadig masser af sol. Selv i den mørke vinter ser vi solen flere timer om dagen, og ofte står den lavt på himlen, så den blænder bilister på vejene og folk i deres hjem. Løs dette problem med effektiv solafskærmning.

Der kan være mange grunde til at investere i solafskærmning. Måske lider du af migræne og er derfor ekstra lysfølsom. Måske har du et øst- eller vestvendt vindue, der lukker lige lovlig meget skarp sol ind i de sene eller tidlige timer. Eller måske vil du gerne have mere kontrol over det naturlige lys på kontoret, så du kan forbedre arbejdsforholdene.

Solafskærmning findes i mange udformninger, så der er en løsning til alle de forskellige behov. Hvad enten du kræver en permanent afskærmning eller en mere fleksibel løsning, hvor du til enhver tid kan vælge solen til eller fra.

Find den rette solafskærmning til dit hjem

Typisk opdeles solafskærmning i lodrette og vandrette løsninger. De vandrette kan etableres ovenover vinduerne på bygninger, og fungerer som en slags kasket til dit hjem. De lodrette løsninger etableres som ”vægge” omkring dit hus, som også kan være med til at bryde vinden på f.eks. terrassen.

Mange vælger en løsning med skodder, som kan justeres enten manuelt eller med motor. Præcis som et persienne-gardin kan du rotere skodderne, så der lukkes mere eller mindre lys ind. Du kan også få solafskærmning, hvor skodderne sidder i en permanent vinkel.

Uanset hvad du vælger, får du en effektiv løsning, der er tilpasset lige dine behov for at skærme for solen. På den måde kan du få mere ud af dit hjem eller din arbejdstid.

Posted in: Hus & Have