Sikkerhedssko med æstetik på lige fod med sikkerheden

By:

Sikkerheden bør være i top indenfor ethvert fagområde, men særligt i de mere fysisk belastende fag, hvor der også er større risiko for alvorlige arbejdsskader, stilles der høje krav til sikkerheden. En helt central del af sikkerheden er ens påklædning, herunder sikkerhedssko, som er påkrævet i en lang række brancher og til en lang række arbejdsopgaver, fra håndværkerfagene til landbruget til fabriks- og lagerarbejde. Når man laver fysisk hårdt arbejde i miljøer, hvor der bør være stor fokus på sikkerheden, er sikkerhedssko nemlig en vigtig del af sikkerheden.

Ligesom der stilles høje krav til sikkerheden på disse arbejdspladser, stilles der også høje krav til det specifikke udstyr, herunder sikkerhedsskoene, og med god grund.

Puma er en ud af få modebrands, der også laver sikkerhedssko, og de forstår sig derfor på at lave nogle, der er lidt mere smarte, end man ofte tænker, at sikkerhedssko er. Deres modeller er lavet med udgangspunkt i Pumas populære sportssko, men de laver også modeller i en mere klassisk arbejdsstøvle stil, fra standard skoformer til støvler. Sikkerhedssko behøver nemlig ikke nødvendigvis at være klodsede.

Puma sikkerhedssko ses i en lang række brancher såsom netop håndværkerfagene, lagerarbejde og servicefagene. Ja selv i motorsportsverden, som Formel 1, kan nogle af mekanikerne ses iklædt sikkerhedssko fra Puma.

Når sikkerhedsskoene er en vigtig del af ens uniform, og dermed også en helt essentiel del af ens arbejdsdag, er det yderst vigtigt, at man finder de helt rette sko, både når det kommer til pasform og størrelse, men også med de rette egenskaber.

Det er derfor vigtigt, at man finder et par sikkerhedssko, der er så lette, behagelige og åndbare som overhovedet muligt. Sikkerhedssko behøves nemlig ikke at være unødvendigt tunge eller belastende. Det gælder særligt, hvis man har arbejde, hvor ens arbejdsopgaver involverer, at man er let på tå og skal bevæge sig meget rundt.

Ligeså vigtigt er det også at overveje præcis hvilke kvaliteter, der er vigtige for ens specifikke arbejde og arbejdsopgaver. Det er nemlig langt fra hvert fag, der er ens, og det samme gælder de individuelle arbejdspladser, og der findes helt sikkert et par sikkerhedssko, der passer til ethvert individuelt behov.

Foregår dele eller hele ens arbejde udendørs, er det vigtigt, at man anskaffer sig et par sikkerhedssko, der er skridsikre. Det samme gælder for arbejde indendørs, der foregår på glatte underlag.

Posted in: Sikkerhed