Gode råd ved bygning af boligkompleks

By:

Det kan være en særdeles fordelagtig forretning at have et byggeri med en masse lejligheder, som man kan tjene husleje på hver måned. Men det kræver også, at folk har lyst til at bo der, og vi giver dig her tre gode råd, hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan gøre livet for dine beboere lidt bedre.

Tagventilator for optimal udsugning

Tagventilatorer egner sig perfekt til større byggerier som eksempelvis et boligkompleks med adskillige lejligheder. Man skal bare huske at tænke løsningen ind fra start. Tagventilatorer har særdeles effektiv udsugning, så alle beboerne uanset etage får et sundt indeklima. Med de rigtige producenter kan du ligeledes få et stilrent design, lavt energiforbrug og lydsvage enheder, så ventilationen er mindst til gene for beboerne og de besøgende.

Husk de grønne arealer

Velvære kan være svært at definere, men du kan gøre området mere eksklusivt for de beboende med pæne grønne områder, hvor man rent faktisk har lyst til at være. Når man bor i lejlighed, er det ofte vigtigt med de her små frirum i hverdagen, hvor man kan få frisk luft og nyde roen. Man kan efterhånden få ejendomsservice til ganske få penge, så det er ikke en undskyldning for ikke at have det.

Byg altaner og øg værdien på boligerne

Altanbyggeri buldrer i mange boligforeninger derudaf, og du skal helt sikkert med på bølgen. Ikke alene vil beboerne sætte pris på de ekstra kvadratmeter med frisk luft, men værdien vil også stige markant, og du vil kunne tage mere i husleje og eventuelt sælge for mere på et senere tidspunkt.

Posted in: Industri