Investér i komfortable og sikre tribuner af høj kvalitet

By:

Leder du efter solide og gode tribuner? Man ser dem i sportshallen, teatersalen, indendørs og udendørs til mange events. Tribuner er en arkitektonisk genistreg, fordi de skaber overblik for et større publikum mens de sparer på gulvpladsen. Når du kigger efter tribuneløsninger, skal du være opmærksom på en række ting:

  • Sikkerhed
  • Kvalitet
  • Siddekomfort

De tre parametre hænger selvfølgelig sammen, men i en oversigt som denne kan de godt adskilles. Sikkerhed handler grundlæggende om at dine tribuner lever op til generelle standarder og krav. Her er der nogle dygtige ingeniører, der har regnet ud, om den potentielle belastning af tribunerne er understøttet af skelettet under sæderne.

Kvalitet handler også om konstruktionen af tribunerne. Selv hvis de er konstrueret sikkert, er det ikke givet, at de er konstrueret holdbart. En kvalitetstribune er én du kan bruge i mange år, pakke ned og sætte op gentagne gange, uden at den går i stykker eller forringes. Her handler det i høj grad om materialerne, der er anvendt.

Siddekomfort er et overset parameter, når man kigger på tribuner. Sikkerhed og robusthed er selvfølgelig vigtigt – men tror du, dit publikum vil vende tilbage, hvis man sidder rigtig dårligt i dine tribuner? Det handler altså om at sæderne skal være indrettet således at man kan sidde på dem til en hel fodboldkamp eller timelang teaterforestilling uden at det bliver ubehageligt.

Specialbyggede tribuner der passer til lige dine behov

Skal du bruge tribuner ofte, eller måske endda have installeret en permanent tribune? Så bør du overveje at få specialbygget en tribune til dine behov. Når du vælger en skræddersyet løsning som denne, kan du få indflydelse på alle parametre. Og så er du sikker på, at pladsen bliver udnyttet optimalt.

Tribuner fås både til indendørs og udendørs formål, og som permanente og midlertidige løsninger.

Posted in: Udstyr