Undgå de klassiske nøgleproblemer med et låsesystem fra Yale doorman

By:

Kommer du også af og til ud ad døren, for så at opdage at du har glemt dine nøgler? Eller har du oplevet at miste dine nøgler, og stå fortabt foran din egen aflåste dør? Med Yale doorman er den slags problemer fortid. Her får du nemlig et moderne, nøglefrit låsesystem, som både private og erhverv kan have glæde af.

Den traditionelle nøgle er stadig udbredt i vores samfund, og med god grund. I mange århundreder har den fungeret som et af vores vigtigste sikkerhedssystemer, som effektivt har holdt private ejendele og ejendom sikker. Men med moderne digital teknologi er nøglens storhedstid ved at være ovre.

Yale doorman-systemet bygger på digitale løsninger, som kan fjernstyres og overvåges via mobilen. Hvad enten du vælger nøglebrik eller kodesystem, er det muligt at holde øje med dine adgangspunkter på farten. Hvis du for eksempel opdager, at du har mistet en nøglebrik, er det meget nemt at gå ind og slette den i systemet – så uvedkommende ikke kan bruge den til at få adgang til dit hjem.

Låsesystemer til den digitale tidsalder

Måske skal du have håndværkere, teknikere eller rengøringshjælp i dit hjem, mens du selv er på arbejde. Normalvis ville du måske låne dem en nøgle. Men den løsning indebærer altid risikoen for, at nøglen ikke tilbageleveres, at nøglen bliver illegalt kopieret, eller at nogen glemmer at låse efter sig.

Med et låsesystem fra Yale doorman er de risici fortid. Her kan du nemlig ændre koden til din dør fra din computer eller smartphone, hvor du også kan tænde og slukke for en nøglebrik, som du har udlånt. Du kan desuden altid tjekke status for adgangspunktet – og altså se, om dine gæster har låst efter sig. Det er i øvrigt også en nyttig funktion, hvis du en dag skulle komme i tvivl om, om du selv huskede at låse.

Posted in: Hus & Have