Styr på din krop? Her er potentielle jobs til dig

By:

Vi er rigtig mange danskere, der er glade for at gå i fitness. Vi går meget op i, hvordan vi fysisk fremstår, og selvom vi ikke er glade for at indrømme det, går der også lidt konkurrence i det. Hvis du ikke har taget dig selv i at kigge i butiksvinduet for at spejle dig, så lyver du vist. Hvis du har styr på din krop, så giver vi dig her bud på, hvordan du kan gøre en karriere ud af det.

Bliv kostvejleder

God kost er vigtig for enhver, der går op i sin kost. Det er ikke nødvendigvis os alle, der har en vejleder på, men hvis du har styr på, hvad du spiser, kan du vælge at blive kostvejleder. Med en kostvejleder uddannelse online behøves du ikke engang møde op fysisk for at møde kravene.

Personlig fitness træner

Den mest oplagte er, at du tager i centret med andre, som har brug for hjælp til rutinerne. Rigtig mange af os vil gerne, men vi er ikke specielt gode til det, og en personlig træner kan hjælpe med at overvinde den frygt for at være en smule til grin, når vi går blandt alle de smukke unge mennesker i fitness.

Ikke beskyttede titler

Der findes et væld af uddannelser inden for fitness og kost, og der er ikke nogen, du partout skal have, hvis du vil være personlig træner eller kostvejleder. Det er ikke en beskyttet titel, så alle kan i princip kalde sig det. Du skal dog have resultaterne, før du kan regne med at kunderne kommer.

Posted in: Uddannelse