Tag på nye køkkeneventyr med en bradepande til ethvert formål

By:

En bradepande er et vigtigt redskab i de fleste køkkener. Hvad enten det gælder det sure eller det salte køkken, så er tilberedning i ovnen populært – det sviner mindre end det ville gøre på komfuret, og så kan det i bred udstrækning passe sig selv. Men det er selvfølgelig vigtigt, at man bruger det rette udstyr.

Der følger udstyr med de fleste ovne. Ofte består det af bageriste, bageplader og bradepander i standardstørrelser. Men det er ikke tilstrækkeligt til de flestes behov. Måske har du kun fået en enkelt bradepande med, og du har brug for flere. Eller måske er du træt af at de almindelige bradepander har meget lave sider, hvilket begrænser deres kapacitet.

Kan du svare ja, kan det være, du skal investere i ekstra bradepander til dit køkken. Du kan få høje, lave, brede og smalle bradepander, som passer bedre til diverse formål. For eksempel kan en kage tilberedt i en almindelig bradepande hurtigt blive tør, fordi kanterne er lave. Med en smallere bradepande og højere kanter får du i stedet en saftig og lækker kage.

Høje kanter er også en fordel, hvis du tilbereder f.eks. en hel kylling. Under stegningen vil kyllingen afgive fugt, og det kan stænke op ad siderne i ovnen. Høje kanter undgår dette problem, så du ikke skal rengøre din ovn så ofte.

Find de rette bradepander og bageplader til dit køkken

Med mere skræddersyet udstyr til dit køkken kan du få mere ud af din ovn. Uden det rigtige udstyr er det selvsagt svært at blive inspireret til at lave mad, og det er ærgerligt. Når du køber ekstra udstyr til din ovn, investerer du derfor i din egen madlavningsglæde.

Madlavning kan blive en sur tjans, men med de rette redskaber kan du både afprøve nye opskrifter og forbedre gamle klassikere.

Posted in: Køkkenudstyr