Tag et år på teater efterskole

By:

Er du vild med teater, og drømmer du om selv en dag at stå på scenen? Og går du måske rundt med en skuespiller i maven? Hvorfor så ikke tage hul på drømmen allerede nu og kombinere det med et år på efterskole?

På Tølløse Privat- og Efterskole, der er en teater efterskole på Sjælland, har du mulighed for at få et fantastisk år på efterskole samtidig med, at du får en masse læring og erfaring med teateret og det at stå på en scene og optræde. Uanset, om du har stået på scenen før eller om du kaster dig ud i det for første gang, vil du få et lærerigt, udfordrende og ikke mindst spændende og fantastisk år på Tølløse Efterskole.

Hvis du er helt vild med teater, kan du gå på teaterlinjen på Tølløse Efterskole. Du har også mulighed for at kombinere dans og teater, hvor du ved hvert forløb selv vælger, hvad du vil. Uanset hvilken linje du vælger, vil du få nogle dygtige og professionelle lærere, der står klar til at lære fra sig.

Mød nye mennesker og lær dig selv bedre at kende

På Tølløse Efterskole får du ikke bare et lærerigt år, hvor du bliver klogere på teatret og udvikler dine egne kompetencer. Du får også et fantastisk år, hvor du møder en masse nye mennesker, og du vil få venskaber, der holder resten af livet. Efterskolevenskaber er nemlig noget helt særligt. Ud over at lære mange nye mennesker at kende, lærer du også dig selv bedre at kende i løbet af året. Du lærer nye sider af dig selv at kende, og du udvikler dig som menneske. Så hvad venter du på?

Posted in: Efterskole