Rund ballonvase fra Ib Laursen

By:

De seneste års indretningstendenser har især budt på et stort fokus på tidløs og klassisk brugskunst. Det er der mange gode grunde til. Oplagte tilføjelser til boligen i form af gennemsigtige glasvaser og krukker i minimalistisk design kan nemlig i høj grad være med til at løfte ethvert indretningsmæssigt udtryk. Takket være brugskunstens simple design undgår man at skabe clashes i boligindretningen, idet klare glasformer nemt blender ind med de resterende farver og udtryk i boligen. Designere som Tine K Home og Ib Laursen er stærke eksempler på brands, der tilbyder alsidige brugskunstkollektioner, hvor glasvaser i det karakteristiske ballondesign især gør sig gældende.

Sofistikeret elegance til din boligindretning

Med en ballonvase kan du nemt gøre sofabordet, vindueskarmen eller spisebordet lidt flottere at se på. Det smukke ballondesign opnås typisk ved en unik glaspustningsmetode, der skaber et enormt elegant udtryk i form af en meget tynd og glat vase. Samtidig er den runde form på glasset med til at underbygge et flot og stilbevidst udtryk, hvor det er oplagt at kombinere et par fine blomster eller grene for en naturlig kontrast. Ib Laursen har i denne forbindelse skabt en utroligt smuk ballonvase, der netop efterlever denne designteknik.

Forskellige størrelser

Ved at sammensætte ballonvaser i forskellige størrelser og farver kan man skabe et smukt udtryk, hvor der samtidig er mulighed for at vise yndlingsblomsterne frem. Det klare glas, der gør sig gældende for den populære ballonvase, gør det muligt at se selv de mindste detaljer af blomster og blomsterstilke. Her er det oplagt at vælge tørrede blomster, der kan holde længe i den fine ballonvase, hvor vanding ikke er nødvendigt. En ballonvase kan også sagtens stå fremme uden indhold, da de afrundede former underbygger den helt rigtige mængde sofistikeret elegance.