Få styr på din ankel med kinesiologitape

By:

Hvis du har vrikket om på anklen, fået en sportsskade eller på anden vis kommet til skade med din ankel, og har brug for ekstra støtte, så er kinesiologitape svaret til dig. Den populære kinesiologitape bruges til at støtte dine led og muskler, så du kan komme på rette vej igen.

Få en nemmere hverdag

Med kinesiologitape kan du hurtigere komme tilbage til hverdagen og sporten. Når du bruger kinesiologitape sørger du for at dine muskler og led i din ankel får den støtte, de har brug for, for at kunne hele bedre og hurtigere. Hos Henza finder du flere forskellige typer kinesiologitape, som har en helt eminent klæbeevne. Det er vigtigt kinesiologitape har en god klæbeevne, så du ikke skal skifte det ofte, og din ankel derved kan få mere ro til at komme sig. Vores tape er derudover fri for latex og allergivenligt, så du kan roligt putte det mod din hud og føle dig tryg.

Vælg den rigtige farve tape

Hvis du har brug for at folk tager ekstra hensyn, så kan det være en god idé at købe kinesiologitape i en pangfarve, så du gør opmærksom på dit problemområde. Ønsker du derimod et mere subtilt og nedtonet look har vi hos Henza også tape i sort og hvid. Har du pådraget dig skader andre steder end på anklen, så kan tapen naturligvis også bruges til andre problemområder såsom håndled, skulder og ryg.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvordan du bruger kinesiologitape korrekt eller har du andre spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Henza.