Lav egne smykker med glas perler

By:

Har du en kreativ sjæl og er du vild med håndarbejde? Så kast dig ud smykkedesign og kreér dine egne smykker med glas perler. Der findes uendeligt mange typer af glas perler, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave. Med glas perler kan du både lave halskæder, øreringe og armbånd, så det er bare med at komme i gang og udfolde dine kreative evner. Det er ofte sjovere at gøre ting sammen, så hiv fat i venner eller familie og start jeres eget smykkeværksted.

Se et stort udvalg af glas perler og lad dig inspirere

Hvis smykkedesign lyder som noget for dig, så tag et kig hos Amaida, som har et stort udvalg af alverdens glas perler. Perlerne kommer i et væld af forskellige farver og du kan også vælge mellem en masse forskellige former. Så kan du lave lige præcis det smykke, som du drømmer om og give det en masse personlighed og karakter. Hos Amaida kan du købe glasperler i hele perle strenge, så du får mange med ad gangen, når du handler hos dem. Deres mindste perler måler 2mm, hvor de største har et omfang på hele 20mm.

Alt til dit eget smykkeværksted

Når du laver smykker, skal du selvfølgelig bruge andet end glas perler. Det ved Amaida og derfor kan du også finde alt, hvad du skal bruge af værktøj og remedier, for at kun sammensætte dine egne smykker. De har alt lige fra metal tråd i varierende størrelser og længder, til nylon elastikker og smykkewire. Så er du godt klædt på. Hvis du er i tvivl om dit design, kan du starte med et smykkekit, hvor du blot skal samle smykket og ikke tænke over design.