Praktiske og hygiejniske affaldsløsninger til virksomheder

By:

Skrald, der ligger og flyder i hjørnerne, er ikke noget, ledere og virksomhedsejere sætter pris på. Når kunder og klienter besøger din virksomhed, skal den tage sig ud fra sin bedste side. Det kan du sikre ved at have tilgængelige og praktiske affaldsløsninger indenfor rækkevidde.

Ofte handler henkastning af affald ikke om, at folk ikke gider smide ting ud, men om, at der simpelthen ikke er en synlig skraldespand i nærheden. Dovenheden tager hurtigt over, og affaldet lander et sted, hvor det slet ikke burde være. Men hvis du placerer affaldsløsninger, der er både hygiejniske og nemme at betjene, synligt rundt omkring på kontoret, i institutionen, og i offentligheden generelt, vil folk også benytte dem.

Driver du en virksomhed, hvor der er stor udskiftning i gæsterne, er det i særdeleshed vigtigt at have tilgængelige affaldssystemer. Især hvis du sælger varer, der producerer affald, som f.eks. take-away. Men det er også en god idé at have skraldespandene klar, selvom du bare sælger non-food.

Skab en ren og ryddelig arbejdsplads med affaldssystemer

Internt på en arbejdsplads kan der også være brug for flere affaldssystemer. Medarbejderne kan medbringe snacks og madpakker, for ikke at nævne tyggegummi og flasker, som også skal afskaffes hensigtsmæssigt.

Vis, at din virksomhed er ansvarlig og miljøbevidst ved at installere affaldssystemer med mulighed for sortering. Der findes mange forskellige systemer, som er tilpasset forskellige behov, så du kan være sikker på at finde det, der passer ind i din virksomhed.

Løsningen på sløseri og affald på arbejdspladsen er simpel: Gør det nemmere for medarbejdere og kunder at finde skraldespanden. På den måde gør du både dig selv, kunder og medarbejdere, og dit rengøringspersonale en stor tjeneste.

Posted in: Rengøring