Pift dine vægge op med farverige tapeter

By:

Rigtig mange lejligheder og huse er indrettet lyst og luftigt. Derfor kommer langt de fleste af dem også med hvide vægge over det hele. Det er der ikke noget galt med, og mange foretrækker også det lyse look, fordi det giver en illusion om et større rum. Men hvis du ikke er til det helt hvide udtryk, så er der måder, du kan pifte væggene op, der ikke kræver alverden. Nemlig flotte tapeter med dine yndlingsmotiver.

Flotte naturmotiver

Hvis man bor inde i byen, kan ens omgivelser godt føles meget lidt naturlige. En måde at trække lidt natur ind i dit hjem på er ved at købe tapeter med flotte naturmotiver, f.eks. rengskov, skov, strand eller park. Måske har du rejst et sted med frodig og skøn natur; det er ikke usandsynligt, at du kan finde et motiv fra selvsamme sted og få op på din væg.

Gå på tapetjagt

Går du på nettet, kan du finde et kæmpe udvalg af tapeter, som du kan bruge til at pifte dit hjem op. Du kan nøjes med at sætte tapetet op på den ene væg, bare for at give lidt dybde i et rum. Der findes massevis af brands, der designer tapeter, og nogle af dem lader dig også uploade dine egne billeder til et tapet, som de derefter skalerer op til størrelsen på din væg, så du kan få dit yndlingsbillede op på væggen.

Gå på jagt i blandt andet Marimekko, MIND THE GAP, Casamance, Dutchbone og Borås tapet. Sidstnævnte forhandler tilmed unikke og stilrene Arne Jacobsen-tapeter, da designeren foruden møbler også designede tekstilmønstre og tapetmønstre.

Der findes masser af forhandlere, både fysisk og online, der forhandler tapet, så det er bare at gå i krig med at finde frem til dit favoritmotiv.

Posted in: Tapeter