3 karriereveje i 2021: Gode råd til dig

By:

Står du i 2021 ved en skillevej, hvor du skal finde ud af, hvad du gerne vil med livet? Det kan være svært at vælge uddannelse, fordi de mangler muligheder betyder, at man skal vide, hvad man vil i en tidlig alder, hvor man måske ikke helt har styr på sine prioriteter. Vi har i denne artikel samlet 3 bud på, hvad du kan vælge, hvis du mangler inspiration.

Arbejde inden for transport og logistik

Eksport og import er kæmpestort, og der vil altid være mangel på medarbejdere i denne voksende branche. Du kan få mange forskellige roller, og derfor er der stor fleksibilitet. Du kan blandt andet bliver speditør hos Frode Laursen, men der er også mange andre jobs af en anden helt anden karakter. Den store fordel ved denne branche er, at du er sikret job i mange tilfælde.

Gør en forskel som lærer

Drømmer du om for alvor at gøre en forskel for andre mennesker, og er du oven i købet glad for børn, så er lærer det rigtige valg for dig. Ikke alle drives af penge, og lønnen som lærer er meget gennemsnitlig, men hvis er drevet af at kunne gøre en forskel, så er denne læreruddannelsen det rigtige valg for dig.

Tag din esportkarriere seriøst

Der kommer flere og flere jobs inden for esport grundet den voksende branche, og hvis du er særdeles kompetent i et bestemt spil, kan du blive professionel. Men selv hvis du ikke gør, kan du blive underviser på diverse efterskoler, som har taget tendensen til sig med deciderede linjer til esport.