Det bedste scene udstyr er fra Sunstill

By:

Skal dit scene udstyr opdateres på skolescenen, i den lille bar, i forsamlingshuset eller et helt andet sted? Eller har du brug for en mobil scene til den forestilling eller den koncert, dit band spiller? Så kan du hos Sunstill finde alt, det du har brug for til scener og meget mere. Tjek vores kæmpe udvalg ud i dag.

Alt til scenen

Når vi siger, vi har alt til scenen, så mener vi det. Hos os finder du alt fra stabile scenepodier, slidstærke gelændere, stopklodser, drejescener, molton scenetæpper, stolelister og meget mere. Om du står og skal bygge en scene helt fra bunden eller blot ønsker reservedele, så kan vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning. Vi kan både skaffe scenepodier i standardmål, men også specialmål, hvis du har en venue med særlige længder og bredder. Har din scene brug for lidt ekstra, så kan du også investere i hæve-sænke gulve hos os. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at bygge din nye scene, og hos Sunstill kan vi hjælpe med at skræddersy en løsning til dig.

Scener der holder

Hos Sunstill sælger vi stadig tilbehør og reservedele til scener, som vi har solgt for mere end 30 år siden. Det fortæller noget om, hvor slidstærke og holdbare vores produkter er. Når du får et Sunstill sceneprodukt ind ad døren, kan du altså være sikker på, at du bare kan give den gas med dine forestillinger eller koncerter helt uden bekymringer. Har du brug for vejledning i forhold til, hvilket kvalitetstjekket scene udstyr fra Sunstill, som opfylder alle dine behov så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.