Bæredygtige uldhuer til voksne

By:

Hos Det Halve Kongerige har de stort fokus på bæredygtigt og funktionelt tøj. Her finder du blandt andet din næste vinterhue hvis du både vil have noget der varmer ørerne og er godt for miljøet.

Det er moderne at være autentisk. At turde være dig selv og få anerkendelse for at være den du er. Og det hænger tæt sammen med bæredygtighed.

Der er kun en af dig

Moden har i mange år bestemt hvad du skal købe af tøj. Alle butikkerne på strøget sælger de samme mærker og samme stil. Du er svært at købe tøj der fremhæver din personlighed – medmindre den passer ind i månedens mode.

Når du købe efter moden må du hele tiden skifter roller og personlighed. Men hvem er du egentlig? Hvis du altid stræber efter at købe tøj der viser hvem du er, så vil du aldrig gå af mode. Du vil altid være dig.

Huer er forskellige

I dag handler mode mere om funktion og holdninger end det handler om udseende. Vi lever i et velfærdssamfund som har råd til at tage ansvar. Og vi vil gerne tage ansvar for klimaet.

Når du vælger din nye vinterhue, så er en uldhue et rigtig godt valg. I perioder var huer umoderne – og det var koldt for ørerne. Men nu skal dit tøj være funktionelt. Vi er blevet trætte af at fryse.

En bæredygtig hue sender et budskab

Når du vælge økologisk og bæredygtigt tøj, så viser du at du tænker på miljøet og at du tør være dig selv. Din nye hue af økologisk uld er meget bedre kvalitet og behøver ikke at fryse når frosten sætter ind.

Uld er slidstærkt og holder i mange år. Den er interessant fordi den fortæller historien om dig. Og det er dine værdier der gør at huen klæder dig.