Det bedste BARF hundefoder fra dollardog.dk

By:

Alle hunde er forskellige. Selv inden for de enkelte racer er der meget stor forskelle på de individuelle hunde, når det kommer til temperament, aktivitetsniveau og generel sundhedstilstand. Nogle hunde har allergi eller overfølsomhed overfor visse fødeemner, andre har udfordringer i forbindelse med fordøjelse, og atter andre har brug for ekstra tilskud til pels og knogler.

Derfor er det vigtigt, at du vælger netop det hundefoder, som passer til din hunds behov. Ellers risikerer du, at hunden bliver fejlernæret, med alle de konsekvenser, som kan følge heraf. Disse er tæt på at være de samme, som vi ser hos mennesker med fejlernæring: Overvægt, mangel på energi, dårlig fordøjelse, diverse inflammations sygdomme, og eventuelt diabetes eller visse kræftformer.

Find det rette hundefoder billigt på dollardog.dk

Har du lige fået en hundehvalp, eller måske adopteret en voksen hund, bør du som noget af det første aflægge dyrlægen en visit. Dyrlægen vil, på baggrund af en objektiv vurdering af din hund, kunne hjælpe dig med at sammensætte en kostplan, og vejlede dig med hensyn til køb af hundefoder. På dollardog.dk finder du hundefoder fra de kendte og velansete mærker Alpha Spirit, Applaws, Brit Care, Canagan, Carnilove, Kronch!, LandFleisch, NOW!, Naturea, UniQ og ZiwiPeak. Samtlige producenter borger for en høj kvalitet i foderet, som er baseret på BARF – Bones And Raw Food – princippet, hvor så mange af de vigtige næringsstoffer i det rå kød bevares ved skånsomme konserveringsmetoder. Ved at fodre din hund med BARF hundefoder, sikrer du, at din hunds kost er afbalanceret og passer til hundens behov.

Hos dollardog.dk kan du købe BARF hundefoder til priser, der ikke vælter dit foderbudget – og du kan supplere med godbidder til hunden, ligeledes baseret på BARf princippet. Når du køber hundefoder hos dollardog.dk, får du fri fragt ved køb for over 600,- kr. – og levering til døren.

Posted in: Hundefoder