Tre forslag til en anderledes firmaudflugt

By:

Har du fået ansvaret for at arrangere årets firmaudflugt, hvor de ansatte kan have deres familier med, er det ikke sikkert, at du er super begejstret for det job. Det kræver nemlig en masse planlægning og logistik – og du skal jo til at starte med finde ud af, hvor I overhovedet skal tage hen. Heldigvis kan du her få hjælp til, hvor årets firmaudflugt kan gå hen i Københavnsområdet. Vi kommer nemlig med tre bud.

1. Den Blå Planet

Den Blå Planet i København er et spændende udflugtsmål for både børn og voksne. Der vil virkelig være noget at se og opleve for jer alle sammen. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer. Når I tager på Den Blå Planet på firmaudflugt, har I mulighed for at leje stedet i en time, hvor det kun er jer, der er der. Derefter kan I spise brunch, og så har I mulighed for at besøge akvariet sammen med de øvrige besøgende. Den Blå Planet ligger meget tæt på metroen, hvilket gør det nemt for alle at komme dertil. 

2. Skibdsfartsmuseet i Helsingør

I Helsingør har I mulighed for at tage på det nye spændende skibsmuseum. Det ligger godt nok et stykke fra København, men der går tog direkte fra Hovedbanegården derop. Museet er meget interaktivt, hvilket gør, at der også vil være nogle udstillinger, som, børnene vil synes, er sjove. 

3. Sagnlandet i Lejre

I Sagnlandet i Lejre får I mulighed for at træde tilbage i tiden og lære, hvordan det var et leve i stenalderen, jernalderen og vikingetiden. Nogle steder kan I se på, mens I andre steder får mulighed for at mærke på egen krop, hvordan det var at leve dengang. Det er med til at gøre, at I kommer hjem meget klogere, end da I tog af sted. Lejre ligger også et stykke udenfor København, men igen har I mulighed for at komme dertil med tog direkte inde fra byen af. 

Posted in: Firmaudflugt