Rigtig hundemad med BARF fra dollardog.dk

By:

De fleste mennesker er kræsne med hvad de spiser. Ikke alle typer mad falder lige i enhvers smag, og det har ikke altid noget med dårlig eller mangelfuld opdragelse at gøre, men mere en bevidsthed om, hvad man har lyst til at fylde sin krop med. Nogenlunde det samme gør sig gældende for hunde, som på et mere ubevidst plan ved, hvad der er godt for dem – og derfor ikke lader sig spise af med hvad som helst. Og som hundeejer bør du sætte dig ind i hundens ernæringsmæssige behov, inden du prøver at få den til at spise den dårlige hundemad fra supermarkedet, fordi det er det nemmeste – og billigste – for dig.

Din hund fortjener rigtig hundemad

Hunden er et rovdyr – selv den mindste Chihuahua og den mest pølselignende mops nedstammer fra ulven, og har det medfølgende tandsæt og fordøjelsessystem. Hunden har ikke fysiologi til at fordøje kornprodukter – dens korte tarmsystem er bygget til primært at udvinde næring fra protein og fedt, det vil sige råt kød fra andre pattedyr. Derfor bør hundens foder være sammensat på en måde, som i så vidt muligt omfang ligner sammensætningen af de næringsstoffer, som findes i råt kød.

Det mest optimale er selvfølgelig at fodre hunden så naturligt som muligt – det vil sige, med friskslagtet kød, som hunden så selv kan gå ombord i, uden at det først er forarbejdet til piller eller paté. Hos dollardog.dk kan du købe rigtig hundemad og godbidder til hunde i form af BARF. BARF står for Bones and Raw Food (ben og rå mad), og BARF hundefoder og godbidder består af kød, som er tørret så nænsomt som muligt, således at alle de næringsstoffer, som findes i det rå kød – for eksempel kallun, kyllingehalse, hønsefødder eller rå kødben – i så vidt muligt omfang bevares.

Køb billigt BARF til din hund på dollardog.dk