3 ting, du skal huske, hvis du arbejder i industrien

By:

Maskinmæssigt er industrien på et helt andet niveau end mange andre typer af arbejde, og der er milevidt fra den besværlige kaffemaskine på kontoret til profilsystemet hos produktionsvirksomheden. Vi giver dig her 3 ting, du skal huske, hvis du arbejder i industrien og hver dag har med tungt maskineri at gøre.

Har du det rigtige maskinudstyr?

Maskiner og produktionsenheder kan være mange ting, og der kan være stor forskel i kompleksiteten af dem. Heldigvis finder du hos Unimec et stort udvalg af mange forskellige typer af enheder, der kan tilpasses lige netop din produktion. Uanset om du leder efter komplette profilsystemer, hvor der skal justeres en smule til, eller du vil bygge dit helt eget fra bunden med hjælp fra professionelle maskinbyggere, så finder du det hos dem.

Beskyt dine ansatte

Sikkerheden skal være i top, når man har med store maskiner og farlige kemikalier at gøre, som man tit har i industrien. Du skal have fat i presenninger, der kan beskytte, når der skal svejses, da forbipasserende godt kan komme for tæt på. Du skal selvfølgelig også have udstyr, som kan beskytte selv arbejdsmanden med hammeren i hånden, og derfor anbefales dragter og visirer også til det brug.

Husk ordentlig ventilation

Ventilation får et punkt for sig selv, da det ikke kan understreges, hvor vigtigt god udluftning er hos enhver form for industri, hvis medarbejderne skal holde sig sunde og raske på lang sigt. Du kan ikke bruge normal kontorventilation – du skal have fat i solid industriventilation skabt til formålet. Kemikalier og giftstoffer kan have alvorlige konsekvenser for dine ansatte.

Posted in: Industri