4 oplagte gulve til din bolig

By:

Vil du gerne gøre noget ud af din bolig, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Man kan ændre rigtig meget ved at starte med rammerne for huset, og her er gulvet en stor del af det. Med et nyt gulv kan du give hjemmet et helt nyt udtryk, og der findes et væld af forskellige gulve uagtet af dine behov. Vi giver dig her 4 bud på, hvordan du kan give din bolig nyt liv med gulve.

Epoxygulv til kælder og garage

Har du en garage eller en kælder, som i øjeblikket er besat af grimme betongulve, som ikke er specielt behagelige eller praktiske? Så kan epoxygulve være løsningen for dig. Det er et utroligt resistent materiale, som kan holde til alle de ting, man normalt gør i en kælder og garage, hvor man arbejder med lidt tungere maskiner og laver helt andre ting. Samtidig er det tilpas blødt, så det er ganske fint at gå på. Og så er det en ganske billig løsning i sidste ende.

Sildeparket til den fine stue

Sildeparket er i den grad en gulvløsning, som de seneste år er steget i popularitet. Det flotte flet har indtaget mange hjem den seneste tid, men det er en relativt dyr løsning, som ikke alle har råd til. Hvis du har økonomi, er dette helt bestemt en løsning, som er værd at kigge på, hvis du mangler noget ekstra pænt og tiltalende på stueniveau.

Et praktisk laminatgulv

Laminatgulv er faktisk ikke kun forbeholdent køkken – nu om dage benytter mange det i stuen, hvor det meget praktiske materiale er nemt at gøre rent og lægge. Og så kan det faktisk ligne træ ret meget, hvis man finder det rigtige laminatgulv, så gulvet kan både være pænt og praktisk, hvis du leder længe nok.

Teaktræ til terrassen

Det mellemlyse teaktræ er noget, som danskerne i den grad også har taget imod de sidste mange år. Her bruges det flittigt på terrasser og i andre udendørs træobjekter. Man kan også sagtens bruge det indenfor, hvis man gerne vil have et gennemgående tema med teak. Især kan møblerne på terrassen se ekstra godt ud i teak, hvis man vælger at gå den vej.

Posted in: Bolig