En alsidig og nemmere løsning til taget

By:

Der findes mange muligheder, når det kommer til overdækning af enten en terrasser, taget, carporten eller lignende. At have overdækning diverse steder på ens grund kan være en fordelagtig løsning, når man bor i det danske klima, der til tider kan være hårdt.

Med en overdækning kan du holde dig selv og dine ejendele tørre og beskyttet fra vind og slid. Der findes som nævnt forskellige overdækningsopgaver, og du kan med fordel vælge en alsidig løsning som dækker flere behov. 

En alsidig løsning, der samtidigt passer til enhvers pengepung, er trapezplader. Trapezplader er ganske velegnede at anvende til diverse overdækningsopgaver.

Trapezplader er nemme at arbejde med, og så er de kendetegnet ved deres evne til at give utroligt godt lysindfald til det givne rum. Pladerne fås i forskellige længder og to farver: disse to farver er klar og opal.

Med de to forskellige farver kan du vælge mellem hvor stort et lysindfald, I ønsker. Hvis I vælger den klare, vil i opleve, at den lukker meget lys ind, mens den opale også bringer meget lys men uden at blænde.

Let montering og smukt lysindfald

De forskellige længder passer muligvis allerede til dine behov, men ellers kan du let selv tilskære pladerne med den rigtige sav.

I forlængelse af muligheden for selv at tilpasse trapezplader, følger også at de er meget lette at montere med helt almindeligt håndværktøj. Afhængigt af hvor du skal anvende pladerne bør du være opmærksom på, om de dækker behovene ift. eksempelvis kondensdryp.

Trapezpladerne er navngivet efter deres specielle bølgede form, som også giver dem et fedt udtryk og hjælper til at lade lyset genspejle.

Når man vælger trapezplader, får man altså en utroligt alsidig løsning, som kan dække mange overdækningsopgaver. De er billige, nemme at montere og tilskære, og så giver de et smukt lys til det rum eller skur, I skal have overdækket.

Det er muligt at finde produkterne, hvor de få tilbehørsdele, som skal bruges til montering, følger med. Der følger også en vejledning med, så du nemt kan gå til den nye opgave.

Hvis pladerne skal opbevares udendørs, er det vigtigt at beskytte dem med en hvid presenning, så sollyset ikke skaber misfarvninger eller deformationer.

Undersøg mulighederne for brug af trapezplader allerede i dag og kom godt i gang med jeres nye overdækning.

Posted in: Hus & Have