Lamper som i mange år vil pryde dit hjem

By:

Er du villig til at bruge penge på at tilføre kunst til hjemmet, så er det ikke kun det på væggene, som du skal medtænke i en ny indretning af hjemmet. Lamper giver nemlig ikke kun lys, men kan være et kunstværk i sig selv. I stedet for at købe en billig lampe som skal skiftes ud om et par år, fordi du ikke længere synes, den er pæn, så kan du købe en designerlamper, som vil være moderne og pryde dit hjem mange år ude i fremtiden.

Hold dig altid til dansk design

Dansk design har igennem mange år vist, hvordan det forbliver moderne og af god kvalitet. Mange danske designere har igennem tiden også gjort sig bemærket indenfor design af lamper.

Verner Panton serien Panthella er et godt eksempel på tidløs dansk design. Serien stammer helt tilbage fra 1971 og er designet med en kreativ, enkel og elegant form, der gør, at den stadig passer ind i en traditionel og moderne boligindretning. Lampen findes i mange forskellige farver og kan derfor være et kreativt og smukt kunststykke at få ind i hjemmet.

Der findes også andre klassikere, der skiller sig ud indenfor dansk design af lamper. Blandt andet PH Lamperne, som er kendt for koglen, og Le Klint med de kendte foldede skærme. På grund af de mange forskellige måder skærmene foldes på, så bliver Le Klint lamperne til prægtige skulpturer, du hænger op i loftet.

Det behøver ikke at koste en bondegård

Designlamperne koster selvfølgelig mere end den billige lampe fra Ikea, men det er faktisk muligt også at finde dem på udsalg til gode priser. Derudover er det en investering, som ikke mister sin værdi på samme måde som andre lamper. Du kommer ikke til at fortryde det.

Posted in: Lamper