Frugtkurven – Se hvordan din frugt bliver pakket

By:

Det er nu 17 år siden, at Frugtkurven startede med at levere firmafrugt til de danske virksomheder, som et sundere alternativ til søde sager på arbejdspladsen. I dag er Frugtkurven.dk en af landets største leverandører af kvalitets frugtordninger med eget pakkeri på Grønttorvet i Taastrup.

Grundet stigningen i antallet af virksomheder, der tilbyder deres medarbejdere frisk frugt i arbejdstiden, har Frugtkurven oplevet stor fremgang. Årsagen er simpel: Kvalitet, smag og variation – ved hver levering.

Med en frugtordning fra Frugtkurven.dk får I frugter, nødder og grønt i topkvalitet, der er 100% sæsontilpasset, findes i økologiske varianter og som leveres i bæredygtige og bionedbrydelige frugtkurve og frugtkasser.

For at opnå den bedst mulige kvalitet, så håndpakkes alle Frugtkurvens frugtkasser og frugtkurve i eget pakkeri. For at opretholde en høj fødevaresikkerhed bruger alle deres medarbejdere i produktionen kliniske handsker i forbindelse med håndtering af frugten.

Ligeledes anvender de i pakkeriet rulleborde, el-truck samt andre hjælperedskaber for aktiv nedbringelse af arbejdsrelaterede skader og belastninger. På Frugtkurvens virtuelle Google-Tour kan I endda tage et kig indenfor i pakkeriet og se hvordan jeres firmafrugt bliver til.

Som noget helt nyt, tilbyder Frugtkurven nu også en praktisk og miljøvenlig Frugtkufferter til private. Hvis dit firma allerede er firmafrugtkunde hos Frugtkurven.dk kan du nemt bestille den sunde og varierede frugt til dig selv eller familien. Frugtkufferten er 100 % genanvendelig og naturligvis fødevaregodkendt.

Hvis du er vild med frugt, så byder Frugtkurven.dk hver måned på en ny opskrift med frugt til alle frugt elskere. Det kan være alt lige fra sunde desserter og lette sommerretter med frugt & grønt.

Kunne du tænke dig et godt tilbud på en eksisterende frugtordning til arbejdspladsen eller ønsker du at starte med at få leveret firmafrugt, så kontakt Frugtkurven allerede i dag på telefon 51 50 11 95.

Posted in: frugtkurvendk