Fri for smerter med holdningstøj fra Alignmed

By:

Din kropsholdning er et vigtigt instrument, når du ønsker at sende et signal til din omverden om, hvem du er, og hvad du står for. En rank holdning giver indtryk af en effektiv og årvågen personlighed, og udstråler en vis autoritet og handlekraft. Psykologiske forsøg har vist, at personer med en rank ryg og skuldrene tilbage modtager langt flere positive og respektfulde tilkendegivelser fra respondenterne end samme person, som indtager en ludende eller sammenkrummet holdning – eller som sidder og synker sammen i sin kontorstol. Denne type holdning signalerer dvaskhed, mangel på motivation samt ugidelighed – ikke just personlige egenskaber, man søger efter i en medarbejder eller måske en kommende leder.

En dårlig holdning er usund for kroppen

Hvis du har svært ved at holde din krop rank hele arbejdsdagen lang, og har du en tendens til at synke sammen i ryggen og trække skuldrene frem og op, når klokken nærmer sig de sene eftermiddagstimer, udsætter du desuden dig selv for risikoen for at udvikle permanente spændinger i skulder og nakke, med hovedpine og rygsmerter til følge.

Dertil kan en dårlig kropsholdning gå ud over såvel din fordøjelse som din vejrtrækning, da lunger, tarme, mavesæk og øvrige indre organer trykkes sammen, når du sidder med krum ryg i mange timer – og dette er rigtig usundt. Den gode nyhed er, at der er hjælp at hente i form af holdningskorrigerende tøj.

Få en flot kropsholdning på arbejdet med holdningskorrigerende tøj fra Alignmed

Holdningskorrigerende tøj er en relativt ny opfindelse, og med ti år på bagen inden for udvikling af holdningskorrigerende tøj, ligger det amerikanske firma Alignmed solidt i spidsen inden for dette område. Posturtøj fra Alignmed kommer i alle tænkelige udformninger, og adresserer ethvert rygproblem. Du kan købe holdningskorrigerende T-shirts, BH-er, leggings og pullovers hos bestposture.dk – du får 14 dages fri fortrydelsesret og fri fragt på alle ordrer.

Posted in: Alignmed