3 lækre tiltag til den moderne have

By:

Drømmer du om den perfekte have, men mangler du den sidste inspiration til, hvordan du kommer i mål? Der findes et væld af måder, hvorpå man kan optimere haven og gøre den pænere end naboens, og vi har her samlet tre råd til dig, som gerne vil inspireres til elementer, man kan bruge i haven til at sætte prikken over i’et.

Cirkelsten

Du har måske aldrig hørt om cirkelsten før, men du har højst sandsynligt hørt om trædesten. Det er nemlig det samme i mange tilfælde. Trædesten er sten, som du bruger, hvor du gerne vil anlægge en ”sti” uden at grave jorden op og anlægge en normal flisesti uden mellemrum mellem fliserne. Trædesten placerer man blot et par stykker af i en linje, så folk går på disse i stedet for græsset.

Pavillon

Det er blevet så fantastisk populært at skabe de her frirum, hvor vi kan undslippe den travle hverdag, som tit lægger sig som en sky henover os. En pavillon er det perfekte uderum til dig, som gerne vil ud i naturen uden nødvendigvis at sætte sig på det våde græs. Nyd en kop kaffe, en croissant fra bageren og læn dig tilbage til lyden af absolut ingenting i din have.

Bassinanlæg

Vil du gerne tiltrække dyr af alle størrelser, så din have får lidt liv? Så er et vandløb eller et bassin den perfekte løsning. Alle dyr flokkes om vand, og du kan derfor være nabolagets helt store helt, hvis du giver dem en kilde til det, som de har brug for allermest i hele verden.

Posted in: Beton