Sæt tænderne i sunde snacks med frisk firmafrugt leveret til døren

By:

Snacksulten kender de fleste. Den rammer især om eftermiddagen, når solen går på hæld og man egentlig bare ser frem til fyraften. Det er fristende at stille den med lækker chokolade, en nem lille muslibar eller en tår sodavand. Men et sundere alternativ er firmafrugt.

Firmafrugt kan leveres når det passer dig, og leveres lige til døren. Det er en fleksibel ordning, som kan tilpasses dig og dine medarbejdernes behov. Hver dag, udvalgte dage, hver anden eller tredje uge? Du kan få det som du vil have det.

Bestil den kurv eller kasse, som passer til dig. Du kan enten vælge en standardløsning, hvor kassen sammensættes af årstidens bedste frugter i et velassorteret udvalg. Eller en mere specifik løsning, hvor du vælger hvor mange frugter af hver, der skal leveres. På den måde undgår du, at der ligger én frugt tilbage, som ingen kan lide – og som ender sine dage som madspild.

Du kan vælge at få kurven leveret udelukkende med økologisk indhold. På den måde viser du dine medarbejdere, at de arbejdere for et firma, der sætter pris på planeten og vægter bæredygtighed højt.

Frugt og snacks til kontoret og de lange møder

Frugt indeholder naturligt frugtsukker, som booster energien på en sund måde. Derfor er det oplagt at sætte frugt på bordet til for eksempel lange møder eller seminarer, som har det med at trække energien ud af de fleste.

Du kan også tilvælge diverse snacks til din frugtordning, blandt andet nødder og snackgrønt. Disse snacks mætter lidt mere end frugt, og kan derfor være gode at have ved hånden til særligt lange dage.

Hvad end du vælger, kan du få det som du vil have det. Og leveret direkte til døren.

Posted in: Frugtordning