Wellness udstyr af god kvalitet fremmer følelsen af luksus og velvære

By:

I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til at slappe af, og derfor er det populært at besøge wellnesscentre og wellness-klinikker, fordi det giver mulighed for at få forskellige typer af behandlinger, som virker afslappende og bringer krop og sjæl i balance. Wellness klinikker tilbyder eksempelvis krops- og ansigtsbehandlinger eller massage, og i større wellnesscentre kan man også blive forkælet med dampbad, boblebad og sauna.

Lækre bløde håndklæder, badekåber og massageprodukter

Wellnesscentre og klinikker, som har behov for wellnessudstyr, kan med fordel handle hos Accupunctureshop, der har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til favorable priser. Her finder man eksempelvis lækre tykke badehåndklæder i bomuld eller lækre bambus håndklæder, der absorberer 60 % bedre end bomuldshåndklæder. Efter badet er det skønt at kunne tørre huden og håret i håndklæder med en god sugeevne, og det bidrager til følelsen af luksus. Håndklæderne kan opbevares i et varmekabinet, så den gode hygiejne opretholdes. I sortimentet fås desuden lækre hvide badekåber i bomuld, som både er billige og af god kvalitet. En badekåbe er dejlig at have på f.eks. under en ansigtsbehandling eller efter et bad. I webshoppen fås et udvalg af produkter til massage som eksempelvis en kunstig tommelfinger, der er fremstillet af hård plast, og som aflaster behandlerens hånd under selve massagen. Med en Tico Rygmassør kan man give rygmassage, der undgår ryghvirvlen, og produktet egner sig især til professionelle massører.

Helsesæt til smertelindring og reduktion af hævelse

Med et helsesæt i lavendel og boghvede kan man foretage smertelindring og reducere hævelse med flere forskellige redskaber. En lændepude, som giver smertelindring i lænd og maveregion. En øjen- og natmaske, som virker effektivt ved hævede øjne. En mini-pude, som fremmer muskelafslapning og reducerer hævelse og feber, hvilket gør den velegnet til at behandle rygsmerter, mavekramper og hovedpine. En skulderpude giver afslapning til både nakke og skuldre.

Gode tilbud, professionel vejledning og hurtig levering

Hos Acupunctureshop.dk får kunderne altid en rigtig god kundeservice og professionel vejledning vedrørende produkter. Ved bestilling af varer sker leveringen hurtigt, og der er altid gode tilbud i webshoppen.

Posted in: Wellnessudstyr