Top 3 redskaber til den lille byggeplads

By:

Selvom et projekt kan virke småt og overskueligt, skal man typisk ud i maskinløsninger, som favner lidt bredere, end man lige havde regnet med. Skal man eksempelvis omlægge have eller lægge fliser, er der masser af effektivitet og tid at hente med brug af nogle smarte maskiner, som bare gør tingene en del hurtigere end menneskehænder. Vi giver dig her 3 bud på, hvad det kan være.

Løftevogn til dæksel

Med en løftevogn til dæksel bliver det så let som en leg at trække kloakdæksler op, og man kan gøre det meget hurtigere end via menneskeligt samarbejde. Det kræver nemlig ofte to mand at løfte et dæksel, men denne maskine kan betjenes af én mand, hvilket bare gør, at alting går lidt hurtigere.

Du kan ligeledes lægge dækslet på igen med denne maskine, og den egner sig derfor til rutinearbejde, hvor låget ganske kort skal af, inden man går videre til næste dæksel.

Læg den nye indkørsel med en vakuumløfter

De fleste af os har prøvet at lægge fliser – og det er ikke sjovt arbejde. Særligt ikke, når det er en hel indkørsel, der skal lægges. Med en vakuumløfter slipper du for ondt i ryggen og pinlige beskeder til din nabo, hvor du tigger om hjælp.

Minigraver til den nye have

Skal du omlægge haven og flytte bunker af jord, er en minigraver en ideel maskine til dine behov. En spade er et ikke særligt tidseffektivt værktøj, og det giver ømme muskler sidst på dagen. Minigraveren er nem at håndtere, og så kommer du ret langt ret hurtigt. Og det bedste af det hele: Du får lov at udleve din drengedrøm om at sidde i cockpittet af en sådan maskine.

Posted in: Industri