Svæverammer til hjemmets malerier

By:

Dit hjem skal selvfølgelig afspejle hvem du er. Og det gør du ved at indrette dit hjem med ting, du kan lide, og ting der afspejler din personlighed, så der ikke er en eneste gæst, der kommer på besøg og ikke kan genkende dig i indretningen.

En nem og simpel måde at sætte dit helt eget personlige præg på indretningen er ved at hænge plakater og malerier op, der afspejler, hvem du er. Eller måske du også har nogle malerier, du selv, et familiemedlem eller en ven har lavet, som du gerne vil hænge op.

For at sætte et moderne præg på det, du hænger op på dine vægge, kan du indramme malerierne i svæverammer. Svæverammerne giver et moderne udtryk til maleriet og indretningen ved, at der mellem maleriet og rammen er en kant på 5 mm, der skaber luft, og deraf kommer det moderne udtryk.

Billige rammer til den skiftende stil

Vi kender alle til, at vores stil og smag ændrer sig med tiden, og derfor kan vi en gang imellem have lyst til at give vores indretning et frisk pust, der passer til den nye smag. Det kan både være store som små ting, vi ønsker at indrette ved vores indretning.

Når du vil indramme malerier i rammer, kan det derfor være en fordel for dig, at du køber billige rammer til malerierne. På den måde kan du nemlig let skifte rammerne ud, når du skulle få lyst til at have dem i en anden farve. For der er stor forskel på det samlede udtryk af et maleri, om rammen er sort, hvid eller guld. Og så kan det også skabe et helt nyt udtryk i rummet, når du skifter rammerne til andre farver. Ved blot at skifte rammen ud med en anden farve, kan du på den måde få dine malerier til at passe ind i din nye smag.

Posted in: Maling