Smart Hippychick – bær dit barn på hoften uden smerter

By:

En Hippychick er et smart hoftesæde til små børn, så du ikke overbelaster din krop, når du bærer dit lille barn rundt på hoften. De fleste mødre bærer deres små børn meget i løbet af en dag, og det slider på kroppen, så du kan få smerter i ryg, hofte, skuldre og arme. Du kan også få en skæv og uhensigtsmæssig kropsholdning af at bære rundt på barnet. En Hippychick er specielt designet til netop at være en praktisk løsning på det problem.

Hippychick giver dig og barnet en komfortabel oplevelse

En Hippychick er nem at bruge. Du spænder den ganske enkelt omkring livet, og så sætter du dit barn på det lille hoftesæde. Dermed behøver du kun at bruge din ene arm til at holde om barnet samtidig med, at det kraftige mavebælte sørger for, at din krop ikke bliver overbelastet. Når du bruger en Hippychick kan dit barn sidde helt tæt på dig og følge med i, hvad du laver. Barnet sidder behageligt, og for dig bliver det også en positiv oplevelse at bære rundt på barnet, fordi du ikke oplever smerter eller træthed i kroppen. Med en Hippychick får du mere overskud i hverdagen til at bære dit barn rundt på hoften, imens du også kan ordne nogle praktiske ting. En Hippchick kan bære op til 20 kilo, og bliver den snavset, så kan du nemt putte den i vaskemaskinen og vaske den ved 30 grader.

Bestil billig Hippychick online og få hurtig levering

Du kan med fordel bestille en Hippychick online hos den danske netbutik Babadut.dk, som har et stort udvalg af børneudstyr til favorable priser. Her får du masser af kvalitet for pengene. Har du spørgsmål vedrørende Hippychick, så får du en rigtig god professionel vejledning samt en god kundeservice, og leveringstiden er blot et par dage.

Posted in: Hippychick