Skal du flytte i lejlighed? 3 ting, du skal tjekke inden indflytning

By:

Hvad end du har købt en lejlighed, eller du blot skal leje en, så er der mange ting, du skal holde øje med, hvis du vil undgå at blive taget ved næsen ved indflytning. Vi kommer i denne artikel ind på 3 ting, som du skal holde øje med, hvis du gerne vil undgå at betale ekstraregninger.

Badeværelset kan blive dyrt

Fugt er typisk noget, der opstår på badeværelset, fordi man naturligt nok har at gøre med damp og vand i massevis. Tjek derfor badeværelset grundigt igennem for fliser, som sidder løst eller revner, hvor der kan gemme sig fugt. Tjek samtidig også, at badeværelsesarmatur fungerer, så du ikke skal udskifte det bagefter. Der kan nemlig sætte sig meget kalk i dette.

Kør de store elektroniske apparater igennem

Flytter du ind i lejlighed med vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så er det selvfølgelig dejligt, at du har det til rådighed. Men særligt hvis det er leje, skal du være opmærksom på, at sådan nogle ting ikke udskifter sig selv. Inden du flytter helt ind, eller som det første du skal gøre, er at køre en vask for at se, om alt fungerer, som det skal.

Tag billeder af alle problemer

Hvis du skal leje en lejlighed, har du 14 dage til at indberette problemer med lejligheden. Og det skal gøres med dokumentation. Det dur ikke, at du efter et år kommer og siger, at det var sådan, da du flyttede ind. Tag billeder af alle potentielle problemer og noter dem til udlejer inden for 14 dage.

Posted in: Køkken og bad