Skab luksushaven, du altid har drømt om

By:

Har du penge til rådighed, som skal gå til en ny have, men er du i tvivl om, hvor meget du egentlig kan gøre for at få den have, som du altid har drømt om? Vi giver dig her indblik i dine muligheder for at få en skøn have med alle de ting, som sådan en skal indeholde.

Rullegræs er bedre end kunstigt græs

Græs kan være overraskende svært at få til at gro og holde, og derfor kan man i dagens Danmark få rullegræs, som er ligesom helt normalt græs – du undgår bare alt besværet, som er ved at få normalt græs til at spire og gro. Græsset leveres og lægges, efter at jorden at blevet gjort klar til det. Det er et større projekt, men det går en del hurtigere end at få græsfrøene til at gro.

Anlæg en japansk have

Alle haver og grønne områder får bare ekstra liv, når der kommer vand ind i det. Det samme gør sig gældende for din baghave, som kan blive et mekka for de dyr, der er i området. En japansk have er ikke bare en sø, men det involverer ofte også åkander og en lille træbro. Et meget yndigt og pænt element i haven.

Brug forhøjninger til din fordel

Dine drenge, som elsker at spille fodbold i haven, bliver ikke glade for den her beslutning, men hvis det skal se pænt ud, kan det virkelig komme til at spille med bede i højden og et væld af farver, der strækker sig over din have. Med de rigtige blomster kan det se rigtig pænt ud.

Posted in: Have