Sådan laver du smukke bryllupsinvitationer selv

By:

Det koster rigtig mange penge at blive gift. Derfor er det en god ide at spare penge, hvor du kan, så I kan få det bryllup, I drømmer om. Et rigtig nemt sted at spare penge er, når bryllupsinvitationer skal sendes ud. At få andre til at lave invitationerne, kan nemlig være meget omkostningsfuldt. Derover så kan du sagtens lave nogle smukke invitationer selv. Lige netop det får du tips til i dagens indlæg.

Hold det simpelt

Man kan let kommer til, at give pynten lidt meget gas på invitationerne. Det er der slet ikke nogen grund til. Små simple detaljer gør dine invitationer meget mere elegante at se på. Det er også en fordel at vælge et tema, inden du går i gang. Vælg gerne om detaljerne skal være i guld, sølv, rosa eller kobber, så der ikke bliver blandet for mange ting sammen.

Brug gode gadgets

Der findes rigtig mange smart gadgets, som kan hjælpe dig gennem alt fingrearbejdet. Det kan virkelig tage lang tid, hvis du skal sidde og klippe det hele i hånden. Et redskab som er meget populært til kort og invitationer er embossing folders. De bruges til at lave diverse mønstre i pap og papir, hvilket giver et rigtig fint touch.

Gør Informationerne fede

Når du skal skrive informationerne til dagen i invitationerne, så sørg for at de vigtigste detaljer står med fed, så de er nemme at finde igen. Der er nemlig typisk mange informationer og tidspunkter på sådan en dag. Derfor bør info om lokationer, tidspunkter, kontaktoplysninger, tilmeldingsfrist og forbehold stå med fed.

Send invitationerne

Selvom det måske er billigere at køre med invitationerne selv, så send dem med posten. At køre selv er nemlig alt for tidskrævende.