Professionelt rengøringsfirma i Århus

By:

Servico er dit professionelle og kyndige rengøringsfirma i Århus. Hvad enten du har en stor eller lille virksomhed og har brug for kompetent og dybdegående rengøring, så kan vi hjælpe dig. Hyppig og regelmæssig rengøring af områder har stor indflydelse på trivsel og at kunne skabe et godt arbejdsmiljø. Book derfor en regelmæssig rengøringsaftale med Servico allerede i dag.

Lad din virksomhed skinne

Førstehåndsindtryk er svære at ændre. Med en ren og flot virksomhed kan du imponere dine kunder og samarbejdspartnere. Derudover kan du også styrke sundheden på arbejdspladsen ved at det er er rent og pænt. Med et rent miljø undgår du altså dårlige førstehåndsindtryk og minimerer antallet af sygedage blandt dine ansatte.

De bedste produkter

Servico i Århus er et rengøringsfirma, som går højt op i kvalitet. Derfor er alle vores rengøringsmidler svanemærkede, så du og dine medarbejdere trygt kan gå på arbejde og vide, at rengøringen er mild mod hud og helbred. Vi sørger også for at få godt luftet ud, mens vi rengør, så indeklimaet er helt optimalt. Det er vigtigt for os at levere de bedste resultater og skabe gode relationer med vores kunder.

Find os i hele landet

Har du brug for hjælp til rengøring andre steder end i Århus? Så har vi også et kontor i København, hvorfra vi opererer og assisterer. Derudover hjælper vi også i et stort område i Østjylland samt Trekantsområdet. Du kan derfor få hjælp og fantastisk rengøring fra et kompetent rengøringsfirma flere steder i Danmark. Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du har lyst til at høre mere om dine rengøringsmuligheder med Servico.