Kvalitets campingudstyr fra Wecamp

By:

Når foråret gør sit indtog, og campingfolket gør klar til at indtage danske og nordeuropæiske landeveje og motorveje, er en del af øvelsen at tjekke op på beholdningen af campingudstyr. Måske følte man sidste år, at man manglede et skab eller et opbevaringstelt til opbevaring af vådt fodtøj, drikkevarer, eller udstyr til campingtoilettet, så det ikke skulle stå i campingvognen eller forteltet.

Måske er det gamle lufttelt ikke længere så lækkert og spændstigt, som det har været, og trænger til at blive udskiftet med et nyt – eller måske er behovet for et decideret fortelt ikke længere så stort, som det har været, fordi børnene ikke længere tager med på campingferie, og der derfor ikke længere er brug for ekstra sovepladser. I så tilfælde kan man jo overveje en praktisk markise til campingvogn.

Billigt campingudstyr fra Wecamp hos campingtur.nu

Hvis du ønsker at skifte noget af dit gamle tilbehør til campingvognen ud, eller bare supplere beholdningen af campingudstyr med nye, lækre campingstole, campingborde, liggestole eller måske en smart hængekøje, kan du med fordel tjekke campingtur.nu ud. På campingtur.nu finder du de holdbare og slidstærke produkter fra Wecamp. Fælles for disse produkter er, at de er udviklet til campinglivet, og således nemme at transportere.

Alle borde, stole, drømmesenge osv. er nemme at folde sammen og udført i letvægtsmaterialer, så de for det første ikke vejer det store, for det andet ikke fylder alverden, når de skal transporteres i campingvognen. Wecamp er leveringsdygtige i campingborde i alle størrelser, med ben såvel som med jordspyd, campingstole i instruktør-modellen samt fodskamler og fodstøtter, skuffeindsatser til fodtøj, hygiejniske drikkedunke og lette campingvogns markiser med eller uden front.

Når du køber campingudstyr fra Wecamp hos campingtur.nu, får du hurtig fragt – inden for 3-5 arbejdsdage – levering til døren, samt en fast lav leveringspris. Se hele det store sortiment af campingudstyr til lave priser på campingtur.nu

Posted in: Wecamp