Kedelig have? 3 tips til at give haven liv

By:

Hvis du lige er flyttet i hus, har du måske ikke flyttebilen fyldt med ting til haven, og slet ikke, hvis du kommer direkte fra at bo i lejlighed, hvor man ikke vælter sig i kvadratmeter under åben himmel. Her får du tre godt tips til, hvordan du kan gøre din have lidt mere flot, lækker og dekorativ – så du også glæder dig til at få gæster om sommeren.

Flotte havemøbler

Havemøbler er altid en god måde at få lidt liv ind i din have, og det er især praktisk, når du har lyst til at invitere dine gæster på rosé på terrassen. Vælg granit havemøbler, havemøbler i træ eller et andet materiale, der taler til dig. Havestole, borde, bordbænkesæt, liggestole, solsenge – der er rigeligt at vælge imellem, som alt sammen afhænger af dit behov, dit budget og, selvfølgelig og nok vigtigst, størrelsen på din have.

Krukker til haven

Flotte havekrukker fyldt med smukke blomster, træer, tomatplanter eller lækre krydderurter kan virkelig give farver til din have. Samtidig er de enormt dekorative at have stående, også uden indhold, hvis du investerer i smukke krukker. Havekrukker fås i messing, ler, terracotta, metal, træ og meget andet. Du kan også købe et flot fad, som fuglene kan drikke af – hvis du altså fylder det med vand.

Fliser og sten

En oplagt måde at skabe god stemning og ikke mindst funktionalitet i din have er ved hjælp af flotte fliser og sten. Du kan anlægge en lækker terrasse på den side af huset, du foretrækker, eller du kan lade den omkranse hele hytten, så du kan træde ud på sten med bare tæer hver morgen og nyde solen. Du kan også bygge et praktisk højbed eller omkranse hele din græsplæne med flotte, farverige kantblokke.

Posted in: Havemøbler