Happy lights

By:

Happy lights er kendt for at fremstille lyskæder og lamper af farvede bomulds-kugler. De findes efterhånden i rigtig mange hjem, hvilket understeger både kvalitet og godt design. Det fede ved Happy LIghts er, at de kan købes i så mange forskellige farver og former, at de kan differentieres fra hjem til hjem, så det unikke fastholdes og ikke blot bliver noget som alle har.

Happy lights har den fordel, at de kan bruges i stort set alle rum. Mange bruger dem på børneværelset, hvor de flotte farver og det bløde lys gør dem anvendelige som sengelamper. Det bløde lys giver et godt sovelys samtidig med, at de flotte og rolige farver giver barnet noget behageligt at kigge på.

TIP: Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge lamper i indretningen, så kig nærmere her: http://boligmagasinet.dk/inspiration/lamper-som-lysskulpturer-i-indretningen

Men designet er ikke forbeholdt børneværelset. De er også flotte som pynt i alle andre rum. Det store udvalg af farver giver mulighed for farver, der passer til de forskellige sæsoner, så du kan bringe årstidens farver ind i hjemmet. De er mest kendt for deres lyskæder, men de er også begyndt at fremstille den såkaldte big lampe, der giver mulighed for at bringe de flotte farver og bløde lys ind i hjemmet som en decideret lampe. Lampen er ligeledes fremstillet af bomuld og kan anskaffes i et væld af farver.

Selvom Happy Lights efterhånden har opbygget et godt brand, så kan lamperne og lyskæderne stadig erhverves til forholdsvis overkommelige priser. Der udvikles konstant på produkter, så der hele tiden kommer både nye farver og faconer, der følger den skiftende tendens indenfor indretning.

Har du fået lyst til at kigge nærmere på lamperne og lyskæderne, så vil jeg anbefale dig at besøge Lampeguru.dk, der har et af markedets største udvalg – er du på jagt efter nogle andre lamper, så finder du det også her:  https://www.lampeguru.dk/

Er du bosat i Norge, så har de også en norsk webshop: https://www.lampeguru.no/

Posted in: Happy Lights