Gode samarbejdspartnere til dig med gård

By:

Har du en stor gård, har du en stor indtægtskilde. Men det betyder også meget arbejde, og du kan bestemt ikke gøre det hele selv. Det er nødvendigt med gode samarbejdspartnere, som du kan stole på. Vi giver dig her gode råd til, hvem du bør arbejde sammen med, så du kan levere det bedste produkt.

Hjælp til inseminering

Hvis du ikke selv forsøger at få dine søer til at parre sig med ornerne, så skal du benytte dig af inseminering. Det kræver, at du har den rigtige sæd at gøre godt med, og her kan Hatting Agro hjælpe dig godt på vej med både vejledning samt den type sæd, som du efterspørger. Der findes forskellige grisetyper, og det er vigtigt, at du benytter den sæd, som stemmer overens med den type gris, du har.

Styr på maskiner

Du skal bruge nogle store maskiner, hvis du skal holde de store arealer trimmede. Sådan udstyr er store investeringer, og du skal derfor finde en forhandler med godt styr på både viden og udstyr. Du vil nemlig gerne have personlig betjening, hvis du skulle få brug for hjælp til udstyret, som nogle gange godt kan være teknisk.

Et godt alarmsystem

På landet bor man rigtig udsat, og der er langt til naboen. Det ved tyven godt, og derfor er store landejendomme ofte udsatte, når det kommer til indbrud. Du skal derfor have godt med videoovervågning og også gerne skilte med det, så tyvene skræmmes væk. Når det kommer til indbrud, handler det om at agere præventivt, fordi det kan være ubehageligt at opholde sig i hjemmet, når der har været indbrud én gang.

Posted in: Landbrug