Gode råd til den store beslutning om valg af vielsesringe

By:

En af de største beslutninger i dit liv er, hvem du gerne vil dele dit liv med. Det er derfor også en stor beslutning, hvilke ringe I skal gå med for at vise, at det er jer, der hører sammen. Det vil være naturligt, at I kommer til at bruge meget tid på at finde ud af, hvilke ringe I skal have. Det er en god ide, at I taler om det for at finde ud af, hvad I hver især lægger vægt på i forhold til ringe. 

Et godt sted for jer at købe vielsesringe er på byaagaard.com. De har et stort udvalg af ringe, og I kan derfor nemt finde nogle, der vil passe til jeres begges behov og ønsker. For at gøre det nemt for jer at finde de rigtige ringe har de opdelt ringene i fire forskellige kategorier. Det er klassisk, romantisk, avantgarde og vintage. 

Klassiske vielsesringe er enkle ringe i guld eller sølv. I nogle af kvinderingene er der indlagt små sten, men de er ellers meget simple. De romantiske ringe er feminine og har bløde former. Igen er det muligt at få en kvindering med sten i, mens mandens ring er mere neutral i ren metal. 

Avantgarde ringene er anderledes og moderne ringe, der ikke ligner vielsesringe, som vi kender dem, men er derfor mindst lige så flotte som dem. Vintage ringene har et nostalgisk præg, der leder tankerne hen på svundne tider. De er gode til jer, der holder meget af historie. 

Når I vælger ringe, kan I vælge at gå med ens ringe, der matcher, og som begge er rent metal. I kan også vælge at gå med forskellige ringe. Nogle gange vil kvinden gerne have en ring med sten i, mens manden foretrækker en mere neutral ringe. På webshoppen kan I finde ringe til begge ønsker. 

 

Posted in: Vielsesringe