Giv kontoret et frisk pust med interiør fra Brøndsholm A/S

By:

Eller er det hjemme i stuen, der trænger til en kærlig hånd og lidt ny inspiration? Hvor end der behøver lidt hjælp, kan du finde tonsvis af inspiration på brondsholm.dk. Hvis kontoret er endt ud lidt gråt i gråt, og du måske ikke har de grønneste fingre, eller tiden til det, så findes der et væld af smukke planter i plast. De bringer farve og glæde ind i en grå hverdag. Det kan også være, at det er tid til den årlige julefrokost, men dekorationerne mangler? Brøndsholm A/S har siden 1924 kredset for detaljen til kontoret og privaten, så julefrokosten er i trygge hænder.

Et levende og indbydende kontor

Det kræver ikke en enorm make-over at bringe nyt liv ind på kontoret og skabe en varm atmosfære. En stor bambus i potte, som ikke kræver andet end en våd klud engang i mellem, kunne måske være løsningen. Den kræver ikke sollys eller vand og står flot i garderoben. Det kunne også være et par solsikker på stilk, som bringer varme og en skøn gul farve ind i bygningen – uden du skal bekymre dig om, at de visner. Der er mange måder at give kontoret et frisk pust på, som ikke kræver alverdens investeringer.

Hvis julen står for døren, eller der skal holdes en anden type firmafest, og I ikke har tiden til at udtænke og lave dekorationerne selv. Så behøver det ikke at være sværere end at gå ind på brondsholm.dk og kigge de mange festtemaer igennem. Hvis temaet hælder mod de varmere himmelstrøg som Hawaii, finder du alt fra blomsterkranse til palmeblade, som gør det nemt at holde en fest og samle alle kollegerne.

Hvad med hjemmefronten?  

Det er ikke kun kontoret, som Brøndsholm A/S kan give en hjælpende hånd med. Hvad med badeværelset eller terrassen? Planter på badeværelset kan være svært, da de ikke altid får nok lys, og så ender man med en vissen plante. Du finder mange unikke løsninger på brondsholm.dk, som kan give dit badeværelse sit eget look. Det kunne være en stor palmeplante i hjørnet eller en masse små til pynt på et lille bord. Du kan også bringe mere farve ind ved at vælge blomster.  

På terrassen findes der en masse hyggelige løsninger til at skabe den rette stemning. Det kunne være lanterner og krukker til krydderier. Lanterner skaber et smukt lys til en sen aftenstemning.

Læs meget mere om alle produkterne på brondsholm.dk.

Posted in: Butik og Hobby