gellack negle

By:

I dag ser man i høj grad gellack negle på kvinder i alle aldre – med god grund. Gellack findes i mange forskellige former, f.eks. shellac. Med gellack negle får du et smukt resultat, som er mere holdbart end almindelig neglelak, og lettere end gele-og akrylnegle, uden at gå på kompromis med looket og kvaliteten. Du får negle, der holder mange uger og ikke slides af så snart du forlader neglesalonen.

Hos Nicehands.dk finder du alt i professionelt udstyr til at lave de flotteste gellack negle. Der udbydes lakker i alle tænkelige farver, så der er noget at arbejde med for enhver smag.

Udover at have et stort udvalg af lakker til at lave smukke gellack negle, finder du også alt til at pleje dine hænder og negle, samt alt udstyr du kan tænke dig til at lave den perfekte nail art. Derudover kan du finde en masse guides, der gør det spændende for dig at udfordre dig selv med nye teknikker og mønstre.

Nu også til hjemmebrug

Er du ikke professionel, og føler du ikke, at du har tid og penge til at besøge en professionel negletekniker ofte? Du skal ikke lede længere end til Nicehands.dk efter en løsning. Tidligere har der ikke eksisteret et alternativ til at lave flotte gellack negle i privaten, da produkterne kun er forbeholdt professionelle negleteknikere. Kun de professionelle kan lave smukke gellack negle til et niveau hvor det giver et tilfredsstillende resultat.

Den tid er nu slut, for du kan nu hos Nicehands.dk finde et hav af forskellige former for gelpolish. Gelpolish er nemt at bruge, og giver et holdbart og flot resultat som kan måle sig med shellac og akryl. På webshoppen finder du mange forskellige gellacks i mange farver. Du kan også vælge mellem flere forskellige startkits, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at lægge en flot og holdbar manicure.

Posted in: Skønhed