Farverige balloner til livets mange fester

By:

Skal du fejre fødselsdag, bryllup, barnedåb, jubilæum, sølvbryllup eller holde en fest med venner eller familie, så er balloner en farverig og billig pynt. Balloner kan anvendes som bordpynt, eller de kan hænges op i loftet eller på væggene. Balloner fås i forskellig kvalitet, og de kan fyldes enten med luft eller helium. Skal du puste mange balloner op, så kan du med fordel også købe en pumpe.

Flot eller romantisk dekoration til barnedåb, bryllup eller sølvbryllup

Du kan få balloner i et væld af farver, så du kan nemt finde en farve, der passer til den type arrangement, du skal holde. Hvis du f.eks. skal holde barnedåb, kan du vælge hvide/blå balloner eller hvide/lyserøde balloner, og hvis det er en bryllupsfest, så kan du pynte op med hvide balloner og andre farver, som passer til bryllupsfestens øvrige romantiske dekoration. Til sølvbrylluppet kan du vælge at pynte op med flotte sølvfarvede balloner, som nemt kan mixes med anden festlig udsmykning.

Balloner til årets andre fester

Der findes mange andre anledninger, hvor du kan pynte op med balloner. Det kan f.eks. være til Oktoberfesten, hvor du kan bruge blå og hvide balloner som en del af dekorationen. Det kan også være, at du skal holde en temafest eller et beach party, og her er der frit valg på alle hylder med hensyn til at pynte op med farverige balloner.

Ballondans og vandballoner til børnefødselsdagen

Balloner egner sig ikke kun til pynt, men kan også bruges som festlig underholdning. Både voksne og børn kan deltage i ballondans, som er en sjov og underholdende leg. Har du et barn, som skal fejre børnefødselsdag i sommerperioden, kan du købe vandballoner, som børnene kan lege med udenfor. Mange børn vil synes, det er sjovt at få en helium-ballon, som selv kan svæve, og som de kan tage med hjem fra fødselsdagsfesten. Hos All4party.dk finder du et stort udvalg af billige balloner i mange flotte farver med hurtig levering.

Posted in: Balloner