Er dit barn vild med armytøj?

By:

Hvis dit barn er meget interesseret i militær, krig og lignende, vil han eller hun elske et par lækre camouflage bukser. Designet på bukserne har nemlig hentet inspiration fra militæret. Her er formålet med tøjet selvfølgelig, at soldaterne skal kunne gå i ét med deres omgivelser, når de er på mission.

Siden militæret begyndte at bruge camouflage bukser og lignende tøj, er det blevet et modefænomen, der lejlighedsvist vender tilbage. Derfor kan du også sagtens være, at dit barn slet ikke interesserer sig for militæret. I stedet kan hun eller hun bare være vild med det flotte og farverige design.

Høj komfort

Dit barn er muligvis vild med farverne, men som forælder ved du, at det også er nødvendigt, at tøjet sidder ordentligt. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du finder nogle camouflage bukser, der har en høj komfort. Dit barn skal kunne bevæge sig frit og naturligt i bukserne. Også på legepladsen, når der skal klatres og springes. Vælg derfor altid bukser, der har en god pasform.

Den rigtige størrelse

Når du skal finde den rette pasform, kræver det naturligvis også, at du finder den rigtige størrelse. Det kan som forælder godt være fristende at købe tøj, der er for stort. Særligt, hvis dit barn er inde i en vokseperiode. Det er selvfølgelig helt i orden at tænke langsigtet, men sørg dog for at finde en størrelse, der ikke hæmmer dit barns bevægelse.

God slidstyrke

Tøj til børn har bare ofte en kort levetid. De behøver sig meget, kravler rundt på alle mulige ting og så videre. Og sådan skal det også være. Det er helt klart tøjet, der skal tilpasse sig børnene – og ikke omvendt. Derfor er det også vigtigt, at du vælger bukser, der har en særdeles god slidstyrke. Bukserne holder ikke for evigt, men det er rart ikke at skulle købe nye bukser hver anden dag. Gå derfor efter en høj kvalitet med god slidstyrke.