Elegante franske døre giver godt lysindfald i din bolig

By:

Franske døre er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil skabe lys og elegance i din bolig. Franske fås i flere forskellige modeller og designs, og du kan vælge mellem enkeltdøre eller dobbeltdøre. Franske døre har sprossede vinduer, der enten fylder hele døren eller den øverste del af døren. På dem måde kan du selv bestemme, hvor meget lysindfald der skal være i de forskellige rum i boligen.

Skab den stemning du ønsker i dit hjem

Franske døre har den praktiske funktion, at du kan lukke dem, hvis du gerne vil have ro til at sidde at se tv, læse eller sove, men til forskel fra almindelige døre, så kan lyset stadig trænge ind i rummet gennem glasruderne, selvom døren er lukket. Dermed kan du lukke lyde ude af et rum, mens du stadigvæk får lyset ind. Lysindfaldet får også rummet til at virke større, hvilket er en fordel, hvis du f.eks. bor i en mindre bolig. Når de franske døre står åbne, kan du skabe en større sammenhæng mellem rummene i din bolig, og de franske døres design og stilfulde elegance passer ind i mange typer af hjem.

Gode priser på franske døre hos Melholt.nu

Du kan bestille franske døre online og få dem leveret direkte til dit hjem, og der er ofte penge at spare, når du handler i danske netbutikker. Hos Melholt.dk er de specialiserede i salg af døre til private og erhverv, og her kan du finde eller få specialdesignet netop den franske dør, som du ønsker dig i dit hjem. Du kan besøge deres hjemmeside og finde inspiration til, hvilken slags døre du gerne vil have. Hos Melholt.dk er du garanteret franske døre af rigtig god kvalitet til konkurrencedygtige priser, og du kan altid få professionel vejledning i forbindelse med valg af døre. Kundeservicen er i top, og ved bestilling får du dine franske døre leveret i løbet af 1-3 dage.

Posted in: Franske døre