Det store haveprojekt: Kom godt i mål til foråret

By:

Står du foran et forår med masse af gode tanker om, hvad du kan gøre i haven for at sætte et nyt præg på det hele? Corona har gjort, at vi måske har brugt lidt for meget tid derhjemme, og med skrottede rejseplaner er tiden endelig inde til at få bugt med de projekter i haven, man har snakket om så længe. Vi kommer her med gode råd til dit havearbejde.

Husk minigraveren

Hvis noget skal gøres i stor volumen, skal du bruge en minigraver. Minigravere er heldigvis så praktiske, at man kan udskifte skovlene på dem, så du både kan grave, sorte og rive med frontstykket. Har du en stor have, er dette ideelt til dig – men du skal selvfølgelig lige lære, hvordan man behersker sådan et stykke værktøj. Du kan starte med at finde den rigtige skovl til gravemaskine.

Få spulet algerne væk

Har dine fliser eller træoverflader stået lidt for meget i skyggen, og er de blevet grønne af alger? Det bliver rigtig træls at kigge på i længden, men du kan faktisk meget simpelt spule det væk med en højtryksrenser. Og det er faktisk rigtigt tilfredsstillende at kigge på, så husk at nyde det.

Installer en markise

Hvis du gerne vil bruge noget af dit rejsebudget lidt anderledes, så kan det være året, hvor du endelig får installeret en elektrisk markise, som via en fjernbetjening kan trækkes ud. Slut med tunge og irriterende parasoller – en elektrisk markise er en stor investering, men du bliver rigtig glad for den, og samtidig øger den husets værdi.

Posted in: Gravemaskiner