Det moderne børneværelse: Sådan indretter du det

By:

Vores børn skal have de bedste betingelser for at vokse op godt og trygt, og her har du det primære ansvar som forælder. Deres første base er jeres fælles hjem, og de skal have deres eget personlige sted, hvor de for alvor kan føle sig hjemme og søge hen, hvis de vil være lidt alene. Vi giver dig her tre gode råd til dig, der skal indrette det moderne børneværelse.

Bløde madrasser og overflader

Det er altid en god idé med et børneværelse uden for mange skarpe kanter. Børns motorik er ikke altid super god, og det kan lede til nogle hårde fald, når de udforsker deres egen krops begrænsninger – for det vil unægtelig komme til at ske. Med skummadras på mål kan du skabe det børneværelse, som du har tænkt dig. Der findes forskellige tykkelser og hårdheder, når det kommer til madrasser. Vælg bløde.

Legemåtter, der kan sætte fantasien i gang

Legemåtter har fået meget vind i sejlene de sidste mange år, fordi de har ikke kun den funktion, at de er bløde underlag. De fremmer også børns udvikling og finmotorik, samtidig med at de kan lade fantasien få frit spil med forskellige mønstre og sammensætninger. Ideelt til ethvert børneværelse og med stor mulighed for at finde noget, der passer ind i hos jer.

Et hyggehjørne

Børn elsker at kunne gemme sig væk. Derfor bør du bygge en hule eller et hyggehjørne, hvor de kan kaste sig hen, når de gerne vil afskære sig lidt fra andre. Her skal de have mulighed for at kigge på iPad eller læse en bog.

Posted in: Skummadresser