De bedste forudsætninger for læring

By:

Vi har alle forskellige måder at lære på, og for nogle kan det være lettere at lære nye ting end det er for andre. Men hvad der er gældende for de fleste er, at det kan være svært udelukkende at forholde sig til skriftsprog. Det kan nemlig til tider være svært at få det skrevne til at give mening.

Derfor kan det være en stor hjælp, hvis man har noget visuelt at forholde sig til, som man kan holde det skrevne op imod, for dermed at få mening ud af det skrevne. Det er nemlig påvist, at man lettere kan huske de ting, man har set end de ting, man blot har læst.  

Lær kroppen at kende

Kroppen består af ufatteligt mange dele. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at det kan være svært at huske hver enkelt del og dennes funktion. Men ligesom med mange andre ting, så kan det også her være en hjælp at have noget visuelt at forholde sig til.

Skal man lære om kroppen, kan anatomiske modeller derfor være en stor hjælp. Med disse modeller bliver det nemlig langt lettere at forklare og forstå kroppens dele og funktioner. Modellerne er detaljerede og realistiske, og giver dermed de bedst mulige forudsætninger for at lære og forstå kroppen og hver enkelt dels funktion.

Anatomiske modeller kan både bruges på uddannelser, hvor kommende læger, sygeplejersker eller lignende skal lære kroppen at kende, men kan også bruges af sundhedspersonale til at forklare patienter, hvad det er, der sker i kroppen i forhold til den situation, patienten er i. Dermed kan det blive lettere for patienter at forstå, hvad det præcis er, der sker inden i kroppen.

Posted in: Sundhed