Corona-aktiviteter: 3 ting, du kan lave

By:

Der er mange begrænsninger, som vi desværre må leve med under corona, men det skal ikke holde os helt tilbage. Der findes aktiviteter, som vi kan gøre alene, og hvor vi stadig kan få vores daglige motion. Vi kommer i denne korte artikel ind på 3 ting, som du, dine venner og familie kan begive sig ud i.

Kom ud på vandet

På vandet er vi ret langt fra hinanden, og derfor er der ikke noget problem i at sejle i båd og finde tid til mere fysiske aktiviteter som kajakroning og andre former for roning med padler. Du kan også bare anskaffe dig helt klassiske gummibåde, som kan være en rigtig god familieaktivitet for især børnefamilien, hvor det ikke behøves at være så vildt – og så er det en relativt billig løsning.

Begynd at spille computer

Gaming er blevet ultrapopulært gennem de sidste mange år, og under corona er det blevet absolut de unges foretrukne aktivitet, fordi den passer godt ind i hverdagen. Det foregår indefor, det er uden fysisk samvær med andre, og der er en stor variation af spil, man kan gå i gang med. Og det er faktisk en aktivitet, som ældre også kan være med på, hvis de altså har lyst.

Læg puslespil

En rigtig god hyggeaktivitet, hvis du vil lave noget, hvor familien kan samles om et bord med noget musik og noget kakao. Det er også et væld af sværhedsgrader, så du kan finde noget for enhver smag. Det kan også sagtens tage lang tid, så vær ikke bekymret for, at du hurtigt kommer igennem det.

Posted in: Kajak