Buffet og lette anretninger ser mere indbydende ud på flotte serveringsbakker

By:

Restauranter med lækker buffet på menuen kan med fordel anskaffe sig serveringsbakker af god kvalitet. Gæsternes gode madoplevelse begynder allerede, når de står ved buffeten og skal tage mad over på tallerkenen. Når gæsterne har gode serveringsbakker til rådighed, som de kan sætte deres tallerken med mad på, så vil det vil nemt for dem at bære deres mad fra buffeten og hen til deres bord. Buffet og lette anretninger ser ganske enkelt også mere indbydende ud, når du serveres på serveringsbakker i flot design. Cateringfirmaer, som leverer mad til personalet i forskellige virksomheder, kan også med fordel anskaffe sig serveringsbakker, så det er nemt for medarbejderne at tage for sig af retterne til frokosten i kantinen.  

Stort udvalg af serveringsbakker i flotte designs

Hos Nordiskstorkokken.dk finder du et stort udvalg af serveringsbakker i mange forskellige designs, farver og størrelser til favorable priser. Her finder man bl.a. flotte rektangulære serveringsbakker, der er fremstillet af polypropylen og forsynet med kantforstærker og stabelfødder. Serveringbakkerne fås i mange pæne farver som lysegrå, blå, sort eller brun, så de passer til mange forskellige typer af indretning i f.eks. en restaurant. Serveringsbakkerne kan også med fordel anvendes i caféer, og her kan ovale serveringsbakker være en fordel, når tjenerne på en nem måde skal rundt mellem caféborde og servere drikkevarer og mad. Serveringsbakkerne i webshoppen er CE-mærket og har den anerkendte TÜV-godkendelse, og de lever op til EU’s retningslinjer for sikkerhed og hygiejne.

Konkurrencedygtige priser og hurtig levering

Der er mange fordele for restauranter, cateringfirmaer og caféer ved at handle hos Nordiskstorkokken.dk. Har du ansvaret for indkøb af serveringsbakker til jeres restaurant, café eller cateringfirma, så finder du et stort udvalg til konkurrencedygtige priser, og leveringen sker hurtigt. Du er garanteret produkter, som er af højeste kvalitet, og du finder alt, hvad du har brug for til et storkøkken samlet på ét sted, så du behøver kun én leverandør. Nordiskstorkokken.dk er Nordens specialist og totalleverandør i udstyr til storkøkken og gastro, og her får kunderne altid en meget professionel vejledning og rigtig god kundeservice.